Publicado 22/2/2019 14:00:49CET

Bosch diu que el viatge d'Arrimadas a Waterloo ajudar a internacionalitzar la situació "injusta" dels "exiliats polítics"

El conseller apunta que és partidari de establir relacions "el mxim de cordials possibles" amb els adversaris polítics

ACN

Barcelona.-El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparncia, Alfred Bosch, considera que el viatge a Waterloo de la líder de Ciutadans a Catalunya ajudar a "explicar la realitat" dels "presos polítics i exiliats polítics". "Si Ciutadans o la Inés Arrimades vol internacionalitzar encara més aquesta situació injusta en la qual es troben moltes persones, a mi no em sembla malament, si vol contribuir que se spiga encara més arreu del món que hi ha exiliats polítics, a mi em sembla que tot aix ajuda que es conegui aquesta situació, injusta i no volguda", ha manifestat. El conseller ha afegit que personalment creu que els polítics s'han de reunir "amb tothom" i tenir "relacions el mxim de cordials possibles dintre la cortesia, sobretot amb els adversaris polítics".

Arrimadas va publicar dijous un vídeo on anunciava que diumenge vinent anir a Waterloo "a dir-li a Puigdemont que la república no existeix". Fonts de Ciutadans han volgut deixar aquest divendres al matí que Arrimadas estar a la ciutat belga on hi ha la Casa de la República per que no té cap intenció de trobar-se amb Puigdemont i que, per tant, la visita es limitar a ser un acte del partit sense cap interacció amb l'expresident.