Publicado 17/3/2019 12:21:41 +01:00CET

El Black Music Festival tanca l'edició "més participativa" amb un concert de la BCN Soul Choir a Fornells de la Selva

El picnic al Parc del Migdia i els concerts de Postmodern Jukebox, Vintage Trouble o l'homenatge a Aretha Franklin han estat els més multitudinaris

ACN

Girona.-El Black Music Festival tanca aquest diumenge la seva divuitena edició amb un concert de la BCN Soul Choir a la Sala La Sitja de Fornells de la Selva (Girons) aquesta tarda. La del 2019 ha estat la "més participativa" de totes, en bona part, grcies a la gran quantitat d'entitats que hi han collaborat. També ha estat una de les més multitudinries, especialment per la gran assistncia de públic que va tenir el Black Music Picnic que es va fer aquest dissabte al Parc del Migdia de Girona. El bon temps ha contribut a atraure més gent i l'actuació de The Gramophone Allstars ha estat la que ha registrat més espectadors. També han omplert les grans apostes del festival com Postmodern Jukebox, Vintage Trouble o l'homenatge a Aretha Franklin, que va penjar el cartell de 'no hi ha entrades' a la Sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona.

El director del Black Music Festival, Pau Marqus, ha destacat que "la marca Black Music Festiva s'ha guanyat la confiana del públic". Marqus també ha posat en valor aquest any hagin omplert els concerts d'uns artistes de molta qualitat, que no formen part del circuit comercial.