Publicado 22/05/2019 10:15CET

El Bisbat de Lleida iniciar els prxims dies la restauració de la coberta de la nau central de l'església d'Alpicat

El temple es va tancar al culte el febrer després que s'hi produssin petits despreniments

ACN

Alpicat.-El Bisbat de Lleida iniciar en els prxims dies les obres per restaurar la coberta de la nau central de l'església de Sant Bartomeu d'Alpicat (Segri), tancada al culte des de febrer després que s'hi produssin petits despreniments. Les obres tindran una durada mínima de sis mesos per tal de condicionar el temple per al seu ús habitual. Durant uns dies, la missa es continuar celebrant a la sala Unió de l'Ajuntament d'Alpicat fins que es pugui habilitar la planta baixa de la casa parroquial -situada al costat de l'església- perqu pugui acollir les misses. Des de la parrquia d'Alpicat s'ha constitut un nou consell pastoral per poder reunir les despeses que comportar l'actuació. El Bisbat compta amb el suport de l'Ajuntament i també ha sollicitat una subvenció a l'IEI.

La parrquia d'Alpicat ha constitut un nou consell de pastoral per tal de buscar la forma de poder fer front a les despeses que es derivin de les obres que es duran a terme a la coberta de la nau central de l'església. Una de les propostes és visitar empreses i particulars perqu puguin collaborar amb els costos de l'actuació. Així mateix, el Bisbat de Lleida compta amb l'ajut de l'Ajuntament d'Alpicat i també ha sollicitat una subvenció a l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés