Publicado 06/05/2019 12:40CET

Barcelona comena els trmits per tancar temporalment tres locals d'oci nocturn del Front Marítim

L'Ajuntament detecta incompliments en matria de seguretat que podrien comportar fins a sis mesos de tancament

ACN

Barcelona.-El Districte de Ciutat Vella ha iniciat els expedients sancionadors de tancament de tres locals d'oci nocturn del Front Marítim: Carpe Diem, Shoko i Pachá. Els expedients contemplen el tancament entre 15 dies i 6 mesos. Les actuacions estan emmarcades en una campanya d'inspeccions que es va iniciar al mar per garantir unes correctes mesures de protecció a discoteques i bars musicals. L'Ajuntament ha detectat incompliments en matria de seguretat. Un cop incoat els expedients sancionadors, ara s'inicien els períodes de presentació d'allegacions i els de resolució de les mateixes per part de l'administració.

Ciutat Vella és un districte amb una mplia oferta de locals d'oci nocturn. Durant el mes de mar es van enviar 42 cartes informatives a diversos establiments on se'ls advertia que s'iniciava una campanya d'inspecció per comprovar qüestions com les vies d'evacuació, la senyalització d'emergncia, l'enllumenat d'emergncia i evacuació i els equips i sistemes de protecció contra incendis.Aquesta iniciativa la porten a terme els Serveis d'Inspecció del Districte i la Gurdia Urbana. Les inspeccions es fan en horari nocturn, quan els locals estan oberts. Es preveu acabar tota la campanya abans de l'estiu.Aquest no és el primer cop que el districte ha hagut dactuar administrativament contra aquests establiments. Lany 2016 sels hi van notificar les ordres de precinte dels equips musicals perqu no sajustaven a la normativa de terrasses i no evitaven que la música de linterior dels locals sortís a la terrassa. La intervenció municipal va finalitzar amb lexecució de les mesures per part dels propietaris dels establiments per adequar-se al que marca la norma.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés