Publicado 17/10/2019 20:06:51 +02:00CET

Barcelona ajudarà el Centre Irídia en l'atenció a les víctimes de violència a les protestes per la sentència de l'1-O

El Centre de Recursos de Drets Humans de l'Ajuntament de Barcelona garantirà l'accés gratuït a atenció psicosocial i assessorament jurídic

ACN

Ajuntament de Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona, a través del Centre de Recursos de Drets Humans, ha anunciat que donarà suport econòmic i logístic al Centre Irídia per la Defensa de Drets Humans. En concret, el consistori aportarà aquesta assistència al servei que l'entitat ofereix per atendre les persones víctimes de situacions de violència en el marc de les protestes com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes, tant pel que fa a assistència psicosocial com a assessorament jurídic. El consistori entén que el servei d'Irídia té cura del benestar del veïnat, per la qual cosa pretén que qualsevol persona afectada a la ciutat pugui rebre aquest tipus d'assistència de forma gratuïta.

La materialització concreta del suport es tradueix en la cessió a Irídia d'un espai a les oficines municipals del carrer del Rec, on actualment hi ha el Centre Municipal de Recursos de Drets Humans de l'Ajuntament.