Publicat 11/11/2020 14:20

Augmenta la preferncia per als productes locals i la compra en botigues de proximitat amb la covid-19

Pla mitj de la consellera d'Agricultura, Teresa Jord, en una captura de pantalla, l'11 de novembre del 2020. (Horitzontal)
Pla mitj de la consellera d'Agricultura, Teresa Jord, en una captura de pantalla, l'11 de novembre del 2020. (Horitzontal) - Cedida pel Departament d'Agricultura (ACN)

El consum d'aliments es manté relativament estable per creix lleugerament en el cas de la fruita i les verdures

ACN

Barcelona.-La covid-19 ha augmentat la preferncia per als productes locals, les botigues de proximitat i els aliments duradors, i també ha fet que els consumidors siguin més sensibles amb el preu. També s'ha notat un increment de la freqüncia a l'hora d'anar a comprar, de la despesa en la compra i una tendncia a un major emmagatzematge d'aliments. El consum alimentari s'ha mantingut relativament estable tot i que ha crescut lleugerament en productes com ara la fruita i les verdures. D'altra banda, també s'ha redut el malbaratament d'aliments, especialment d'aquests dos productes. Així es desprn de l'estudi sobre l'impacte de la covid-19 en els hbits alimentaris encarregat pel Departament d'Agricultura i que ha realitzat el CREDA-UPC-IRTA.