Publicado 11/11/2020 14:20CET

Augmenta la preferència per als productes locals i la compra en botigues de proximitat amb la covid-19

Pla mitjà de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, en una captura de pantalla, l'11 de novembre del 2020. (Horitzontal)
Pla mitjà de la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, en una captura de pantalla, l'11 de novembre del 2020. (Horitzontal) - Cedida pel Departament d'Agricultura (ACN)

El consum d'aliments es manté relativament estable però creix lleugerament en el cas de la fruita i les verdures

ACN

Barcelona.-La covid-19 ha augmentat la preferència per als productes locals, les botigues de proximitat i els aliments duradors, i també ha fet que els consumidors siguin més sensibles amb el preu. També s'ha notat un increment de la freqüència a l'hora d'anar a comprar, de la despesa en la compra i una tendència a un major emmagatzematge d'aliments. El consum alimentari s'ha mantingut relativament estable tot i que ha crescut lleugerament en productes com ara la fruita i les verdures. D'altra banda, també s'ha reduït el malbaratament d'aliments, especialment d'aquests dos productes. Així es desprèn de l'estudi sobre l'impacte de la covid-19 en els hàbits alimentaris encarregat pel Departament d'Agricultura i que ha realitzat el CREDA-UPC-IRTA.


Contador

el més llegit

  1. 1

    L'Hospital Sant Joan de Reus gestiona el seu primer donant en asistòlia controlada

  2. 2

    Catalunya no avançarà de fase després de l'increment dels indicadors

  3. 3

    Intervenen 260.000 paquets de tabac de contraban a Polinyà (Barcelona)

  4. 4

    Unió de Pagesos demana resituar el futur parc solar agrivoltaic de l'Escala

  5. 5

    Calvo retreu a Podem que estigui en "precampanya" amb la petició dels indults

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés