Pla mitj de la consellera d'Agricultura, Teresa Jord, en una captura de pantalla, l'11 de novembre del 2020. (Horitzontal) - Cedida pel Departament d'Agricultura (ACN)
El consum d'aliments es manté relativament estable per creix lleugerament en el cas de la fruita i les verdures
ACN
Barcelona.-La covid-19 ha augmentat la preferncia per als productes locals, les botigues de proximitat i els aliments duradors, i també ha fet que els consumidors siguin més sensibles amb el preu. També s'ha notat un increment de la freqüncia a l'hora d'anar a comprar, de la despesa en la compra i una tendncia a un major emmagatzematge d'aliments. El consum alimentari s'ha mantingut relativament estable tot i que ha crescut lleugerament en productes com ara la fruita i les verdures. D'altra banda, també s'ha redut el malbaratament d'aliments, especialment d'aquests dos productes. Així es desprn de l'estudi sobre l'impacte de la covid-19 en els hbits alimentaris encarregat pel Departament d'Agricultura i que ha realitzat el CREDA-UPC-IRTA.