Publicado 9/10/2019 11:58:04 +02:00CET

Asens diu que no els "preocupa" que Més País pugui restar-los suports el 10-N perquè és un projecte "sense arrelament" a Catalunya

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Critica que Errejón vulgui representar el mateix espai que En Comú Podem i alerta que els "rivals" dels comuns "són la dreta i el PSOE"

ACN

Montcada i Reixac.-Ell cap de llista d'En Comú Podem per a les eleccions del 10-N, Jaume Asens, afirma que no els "preocupa" que la plataforma electoral Més País es presenti als comicis per a Barcelona. Considera que la formació d'Iñigo Errejón no perjudicarà electoralment els comuns, perquè adverteix que es tracta d'un projecte "sense arrelament" a Catalunya i que ha aterrat en aquest territori de forma "accidentada". Asens ha criticat que aquest partit vulgui representar el mateix espai que En Comú Podem i ha deixat clar que els veritables "rivals" dels comuns de cara a els eleccions generals són "la dreta i el PSOE que vol pactar amb la dreta". De tot plegat n'ha parlat després d'una trobada amb els representants dels treballadors de Prysmian de Montcada, l'antiga General Cable, que s'enfronten al tancament de la planta després que l'empresa hagi anunciat un ERO.

En una atenció a la premsa, Jaume Asens, s'ha mostrat tranquil i ha reiterat que Més País és una "operació madrilenya" que no té projecte per a Catalunya.Per aquest motiu ha considerat que la seva concurrència a les eleccions generals no els perjudicarà. "No ens preocupa perquè és un projecte que ha aterrat a Catalunya de forma accidentada i la prova són les dificultats que ha tingut per aconseguit avals i trobar candidats", ha etzibat. Asens ha criticat que aquesta formació arribi per representar el mateix espai que En Comú Podem però ha advertit que els veritables rivals dels comuns de cara el 10-N són "la dreta i el PSOE que vol pactar amb la dreta". Per aquest motiu insisteix que la campanya electorals d'En Comú Podem "estarà pensada amb aquesta orientació".