Publicado 23/5/2019 15:46:00 +02:00CET

Aragonès està "convençut" que la nova Cambra i el Govern treballaran conjuntament "per la defensa dels interessos del país"

El vicepresident no ha entrat a valorar la figura de Joan Canadell però ha advertit que més enllà dels pensaments "la feina s'explica amb fets"

ACN

Santa Perpètua de Mogoda.-El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, està "convençut" que el Govern i l'equip que integra la nova Cambra de Barcelona treballaran conjuntament "per la defensa dels interessos del país". Aragonès ha manifestat el "respecte" de l'executiu català envers qualsevol resultat electoral d'organitzacions o corporacions de l'àmbit sindical, patronal o econòmic. Preguntat pel nou president, Joan Canadell, i el seu tarannà independentista, Aragonès ha indicat que el que és rellevant són les decisions de futur que prendrà la institució. Així mateix ha dit que més enllà del pensament que pugui tenir qualsevol persona, "la feina s'explica amb els fets". Joan Canadell, copropietari de Petrolis Independents, serà el nou president de la Cambra de Comerç de Barcelona.


el més llegit

 1. 1

  Mor l'actor Quim Lecina, confundador del Teatre Lliure

 2. 2

  Josep Bargalló: "Totes les escoles acolliran els alumnes de famílies que ho necessitin"

 3. 3

  Sánchez espera reprendre al juliol la taula de diàleg amb la Generalitat de Catalunya

 4. 4

  La Casa Blanca nega que hi hagi un "racisme sistèmic" a la Policia americana

 5. 5

  L'Ajuntament de Barcelona és la institució "millor valorada" durant la pandèmia