ANULLA L'ANTERIOR:Vergés espera que les reunions entre Metges de Catalunya i les patronals de la concertada prosperin per evitar la

Publicado 7/2/2019 14:51:44CET

El CUAP de Grcia ha ats una mitjana de 1.820 visites mensuals des que va entrar en funcionament el novembre

ACN

Barcelona.-La consellera de Salut, Alba Vergés, espera que les reunions entre el sindicat Metges de Catalunya (MC) i les patronals de la sanitat concertada "prosperin" per arribar a un acord abans de la vaga de facultatius convocada del 18 al 22 de febrer. Després que el sindicat anunciés aquest dimarts que les parts s'havien assegut a negociar per primera vegada, la consellera ha confirmat aquest dijous que s'estan mantenint reunions. En una visita al Centre d'Urgncies d'Atenció Primria (CUAP) de Grcia, Vergés també ha volgut donar un missatge a tots els professionals de l'mbit de la salut per assegurar-los que després d'uns anys "molt complicats", en vindran uns en qu "haurem posat fi a les males notícies". Des que va entrar en funcionament al 5 de novembre de l'any passat, el CUAP de Grcia ha ats una mitjana de 1.820 visites mensuals.

(Aquesta notícia substitueix la que s'ha publicat a les 13:40 per un error en les dades facilitades per la consellera. El CUAP de Grcia ha ats una mitjana de 1.820 visites mensuals des que va entrar en funcionament, i no 15.000 d'acumulades com s'explicava en la notícia original, que ja ha estat modificada).