Publicado 29/6/2019 20:19:05 +02:00CET

ANUL·LA L'ANTERIOR:El Govern anuncia un principi d'acord amb Foment per al desviament de vehicles pesants a l'N-240 entre Montblanc

ACN

Juncosa.-ACN Juncosa .- El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat des de Juncosa, a les Garrigues, un principi d'acord amb el Ministeri de Foment pel desdoblament de l'N-240 entre Montblanc i Lleida i alliberar el peatge de l'AP-2 per als camions. Calvet ha dit que aquesta mesura comporta acabar amb les bonificacions i el desviament de camions entre el Pla de Santa Maria i les Borges Blanques. El conseller ha detallat que s'està negociant amb Foment i que espera que aquesta mesura sigui una realitat a la tardor. Amb aquest desdoblament s'aconseguirà eliminar el pas de camions per un punt negre de l'N-240 amb alta concentració d'accidents com és Juneda. Amb el desdoblament de l'N-240 entre el Pla de Santa Maria fins a Montblanc havia registrat un augment de fins a 1000 camions diaris des de Montblanc fins a Lleida, segons el conseller.

El punt negre amb alta concentració d'accidents de l'N-240 és a Juneda i no a Juncosa. La notícia original ja ha estat modificada.