Publicado 20/10/2019 19:45:58 +02:00CET

AMPLIACIÓ:Torra es mostra "molt preocupat" per la situació de la noia hospitalitzada a Vall d'Hebron i pel policia al Sant Pau

"Desitjo la seva ràpida recuperació", assegura el president en una piulada

ACN

Barcelona.-El president Quim Torra ha assegurat que està "molt preocupat" per l'evolució dels ferits en els incidents als carrers en els últims dies i que està en "contacte permanent" amb la consellera de Salut, Alba Vergés, per saber com estan. En concret, s'ha referit als casos d'una noia hospitalitzada a Vall d'Hebron i pel Policia Nacional que està ingressat a l'hospital de Sant Pau. "Desitjo la seva ràpida recuperació. Faig arribar el meu suport a les famílies", ha indicat a través d'una publicació a Twitter. Torra, acompanyat de la consellera de Salut, s’ha traslladat aquesta tarda a l’Hospital Sant Pau, on s'ha reunit amb la directora gerent i l’equip mèdic per conèixer l’estat de salut dels ferits hospitalitzats.

En la reunió de treball, el president s’ha interessat per la situació de les sis persones que actualment hi ha en aquest hospital, arran dels incidents dels darrers dies a Catalunya.

el més llegit

 1. 1

  Prohibit entrar i sortir de Lleida i 7 municipis més del Segrià des de mitjanit pel coronavirus

 2. 2

  Fiscalia de Lleida s'oposa al nou confinament a diversos municipis pel coronavirus

 3. 3

  Campo diu que la jutgessa de Lleida dona la raó al Govern espanyol sobre l'estat d'alarma

 4. 4

  Podem demana inspeccions als centres de treball de Lleida per evitar contagis

 5. 5

  La jutgessa no ratifica el nou confinament a diversos municipis de Lleida