Publicado 03/10/2019 13:17CET

AMPLIACIÓ:Securitas Direct estrena nova seu central a Cornell de Llobregat amb una inversió de 30 MEUR

El centre dona feina a més de 450 persones i la previsió és arribar a les 1.000 en tres anys

ACN

Cornell de Llobregat.-El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha inaugurat aquest dijous la nova seu central de Securitas Direct, empresa líder a l'Estat en seguretat i protecció, a Cornell de Llobregat. Ubicada al World Trade Center d'aquesta ciutat, té una superfície de 3.300 metres quadrats i es converteix en el segon centre de treball més important de la companyia a l'Estat i en una de les centrals receptores d'alarmes (CRA) més importants del món. El nou centre suposar una inversió de 30 milions d'euros en els prxims tres anys i compta amb una plantilla de gairebé 500 treballadors que es preveu doblar en el curt termini. Miquel Buch, després d'agrair el "compromís" amb Catalunya de Securitas Direct, ha destacat que les empreses privades de seguretat són un element "clau" per garantir la seguretat de la ciutadania perqu arriben all on no ho poden fer les administracions: a les seves cases.

Tot i que aquest dijous s'ha fet la inauguració oficial, la nova seu de Securitas Direct est operativa des de fa prop d'un any. Des de les seves installacions es presten els serveis de central receptora d'alarmes, central d'emergncies de protecció, atenció al client, televenda i centre generador de visites comercials i de manteniment.Addicionalment, també actuar com a centre de suport a l'estat espanyol en situacions d'incidncies operatives. És a dir, si la seu central que la companyia té a Pozuelo de Alarcón patís alguna incidncia que la deixés inoperativa, la seu de Cornell de Llobregat li prendria el relleu. "La seu de Cornell de Llobregat ser l'element neurlgic de la nostra estratgia per assegurar el servei", ha destacat Antoni Anguita, conseller executiu de Securitas Direct.Anguita ha destacat que aquesta nova seu central "referma" el compromís de la companyia amb Catalunya, on té el 25% de la seva cartera de clients a l'Estat. Actualment, Securitas Direct compta, a banda d'aquesta nova seu, amb 14 oficines comercials i la direcció territorial al Prat de Llobregat. Sobre el fet d'escollir Cornell de Llobregat per installar la nova seu central, Rafael Miranda, director financer de Securitas Direct, n'ha destacat la bona situació al cor de l'rea metropolitana de Barcelona, les facilitats en transport i el fet que els ofereix la possibilitat d'anar ampliant les installacions en funció de les necessitats. En la seva intervenció, el conseller d'Interior, Miquel Buch, ha agrat l'aposta de Securitas Direct per Catalunya i ha destacat la importncia del sector privat a l'hora de garantir la seguretat dels ciutadans. Tot i deixar clar que és una competncia de les administracions públiques, ha valorat que sector públic i privat puguin collaborar. "La seguretat és l'element clau per fer funcionar una societat i que les empreses privades ajudin per garantir-la dóna més confiana als ciutadans", ha afegit.De la seva banda, l'alcalde de Cornell, Antonio Balmón, ha destacat que va creure en el projecte des del primer moment que li van plantejar. El batlle ha recordat que l'edifici que acull la nova seu central de la companyia de seguretat feia molts anys "que estava orfe d'activitat humana i industrial" i que quan va tenir sobre la taula el projecte, que ha qualificat de seductor, hi va apostar immediatament. "Jo sempre he cregut en la collaboració del sector públic i el privat i que aquest projecte és un bon exemple que sumant s'avana més", ha afegit.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés