Publicado 26/4/2019 13:32:04 +02:00CET

AMPLIACIÓ:Ruiz (PSC) avisa que Tarragona ser decisiva: Sempre que hem guanyat hi ha hagut un govern d'esquerres a Madrid

El cap de llista al Congrés demana que es voti massivament per evitar que es repeteixin els resultats d'Andalusia

ACN

Tarragona.- El cap de llista del PSC per Tarragona al Congrés, Joan Ruiz, ha afirmat que la demarcació pot ser decisiva el 28-A i ha cridat a acudir massivament a les urnes. "Sempre que hem guanyat, hi hagut un govern d'esquerres a Madrid. Demanem que torni a passar, necessitem que els socialistes siguem majoritaris", ha defensat Ruiz aquest divendres en l'últim dia de campanya. Segons el candidat, diumenge es decidir si guanya un govern progressista amb Pedro Sánchez al capdavant o si el trio de la plaa de Colón s'installa a la Moncloa. Alhora, Ruiz ha demanat a l'electorat progressista que no disgregui el vot per evitar que es repeteixin els resultats electorals a Andalusia, on el PP i Cs governen amb el suport de Vox.

El candidat ha recordat que durant el govern de Pedro Sánchez el ministeri de Foment ha destinat l'1% cultural a fer inversions "importants" en municipis com Solivella, Montblanc, Santes Creus, Amposta o Móra d'Ebre. Davant d'aix, Ruiz ha demanat confiana als que "s'estimen" Tarragona, als que volen un govern que "pensi" en la demarcació i a aquella "gent sensata que vol tancar les ferides del procés".El cap de llista per Tarragona al Congrés també ha assenyalat que en aquestes eleccions votaran per primera vegada 100.000 persones amb discapacitat intellectual i s'ha mostrat "orgullós" d'haver estat el ponent de la llei. Segons els socialistes, els quinze de dies de campanya han estat "intensos" i els han dedicat a explicar el seu projecte "a totes les comarques". Malgrat que les enquestes auguren una victria socialista, Ruiz ha insistit que "l'amenaa del front de la plaa de Colón encara existeix" i ha demanat als ciutadans que acudeixin "massivament" a les urnes i que no disgreguin el vot en els partits "que no tenen capacitat per a governar".El cap de llista per Tarragona ha insistit que lúnica opció per garantir quatre anys de progrés és Pedro Sánchez. "No hi ha més alternatives, tots sabem qu pot significar per a les dones del nostre país i per als drets dels treballadors que governi el front de Colón", ha advertit. Ruiz també ha erigit els socialistes com els garants de la convivncia a Catalunya.