Publicado 19/2/2019 15:15:53 +01:00CET

AMPLIACIÓ:Presó provisional sense fiana per a l'acusat de violar una dona de 72 anys en ple carrer a Berga

La jutge considera que hi ha indicis objectius de criminalitat, ja que el detingut va ser enxampat 'in faganti', i que existeix risc de fuga

ACN

Berga.-El Jutjat número 2 de Berga ha decretat presó sense fiana per a l'acusat de violar una dona de 72 anys en ple carrer a Berga. Els fets van passar diumenge al vespre a quarts de vuit al carrer Gran Via, a l'alada del número 42, quan un testimoni va alertar la policia que s'estava cometent una violació. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, es van trobar l'home, de 33 anys, amb els pantalons abaixats i el penis encara fora. Pel que fa a la víctima, aquesta es trobava estirada a terra, despullada de la part de baix, en estat de xoc i amb la boca plena de sang. El jutge considera que hi ha indicis objectius de criminalitat respecte l'acusat i també constata que hi ha risc de fuga. Per aquest motiu, ha decretat l'ingrés a presó.

El detingut ha declarat aquest migdia al jutjat d'instrucció número 2 de Berga. En la resolució, la magistrada determina que l'acusat va perseguir la dona fins que, en adonar-se'n, aquesta va decidir accelerar el pas. Llavors, el detingut la va agafar pel coll i la va fer entrar al portal de l'oficina de gestió i recaptació de Berga, situada al carrer Gran Via de la localitat. Aquí, la va agafar fort pel coll mentre la víctima demanava auxili. Una testimoni va alertar la policia que, en arribar al lloc dels fets, es va trobar amb l'acusat encara amb els pantalons i els calotets abaixats, i amb el penis fora. L'home va ser detingut immediatament després.