Publicado 08/07/2019 16:40CET

AMPLIACIÓ:Obren el camí de ronda entre l'Illa Roja i Sa Riera de Begur després de les obres de millora

ACN

Begur.-El camí de ronda entre l'Illa Roja i Sa Riera de Begur (Baix Empord) ja est obert a la circulació després de les obres de millora que ha fet el Servei de Costes del govern espanyol. L'alcaldessa de la localitat, Maria Teresa Selva, ha detallat que els treballs han comportat canviar "les baranes que hi havia de fusta" per unes d'acer antioxidant i "s'ha posat un paviment antilliscant" per evitar relliscades. Per la seva banda, el subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon, ha matisat que "també s'han consolidat els murs de contenció per evitar despreniments". En total ha suposat una inversió d'uns 50.000 euros i el tram arreglat té una extensió d'uns 150 metres. Aquestes obres de millora són un dels múltiples projectes que est executant el govern espanyol en els camins de ronda a la demarcació de Girona.

El camí de ronda entre Sa Riera i l'Illa Roja de Begur (Baix Empord) compta amb una nova imatge després de les obres de millora que ha realitzat el Servei de Costes. Es tracta d'un tram d'uns 150 metres i ha comptat amb un cost d'uns 50.000 euros. Les obres han servit per posar al dia aquest tram del camí de ronda.L'alcaldessa de Begur, Maria Teresa Selva, ha detallat que en les obres "s'han canviat les baranes que hi havia de fusta" per unes d'acer antioxidant i "s'ha posat un paviment antilliscant" per evitar que la gent rellisqui en un tram amb un pendent important.D'altra banda, el subdelegat del govern a Girona, Albert Bramon, ha explicat que "també s'han consolidat els murs de contenció per evitar despreniments", un dels principals problemes que tenen els camins de ronda a la Costa Brava. L'alcaldessa ha afirmat que les obres han portat a "una millora de l'accés per a les persones" per també una "millora de l'impacte visual" ja que les baranes noves són més discretes i queden més camuflades.Les obres d'aquest tram del camí de ronda són un dels diferents projectes que est executant el Servei de Costes a les comarques gironines. De fet, actualment també s'estan acabant les obres de millora en el camí de ronda de cala Montgó (Alt Empord) i fa uns dies també es van acabar algunes millores a la zona de Rdio Liberty de Pals (Baix Empord).Bramon s'ha referit a aquestes inversions com "un seguit de petites coses que milloren moltíssim l'entorn" de la Costa Brava. De fet, el subdelegat ha afirmat que "la relació entre el benefici i el cost" de totes les obres que s'estan realitzant a la Costa Brava "és molt elevat perqu amb petites millores fas que molta gent pugui accedir-hi".

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés