Publicado 26/04/2019 16:25

AMPLIACIÓ:La nova Associació d'Hostaleria de les Terres de l'Ebre vol ajudar a potenciar el turisme gastronmic

Lorganització, que sha presentat aquest divendres, compta ja amb 90 associats

ACN

Tarragona.-LAssociació dHostaleria de les Terres de lEbre sha presentat aquest divendres com un agent que vol potenciar el turisme de qualitat al territori. En un acte a la seu de la lAssociació dHostaleria de Tarragona, lentitat que lempara, els empresaris ebrencs han posat en valor les seves fortaleses, com la natura i la gastronomia, i han afirmat que ja compten amb 90 establiments adherits. El president ser el consultor Lluís Maldonado, que comptar amb empresaris del sector turístic a la junta directiva, amb un vicepresident per cadascuna de les quatre comarques representades.

Les quatre vicepresidncies recauran en Albert Guzmán, en representació del Montsi; Montse Callau pel Baix Ebre, Josep Montoya per la Terra Alta i Marc Gaixet per la Ribera dEbre. Maldonado ha assenyalat que els primers objectius seran incrementar el nombre dassociats per poder fer més fora en la defensa dels interessos dels empresaris del sector, així com organitzar activitats per promoure lentitat i el producte que ofereixen, a més dunir sinrgies en la promoció amb ladministració, com ara el Patronat de Turisme de les Terres de lEbre. El nou president ha posat en valor que el territori compta amb tres restaurants amb estrella Michelin i ha situat la gastronomia com un dels puntals de loferta turística. En aquest sentit, el seu homleg a lassociació provincial, Francesc Pintado, ha apuntat que el destí ja és reconegut per la seva qualitat i que des de Tarragona treballaran amb illusió i empenta per assolir objectius comuns.També ha mostrat la seva satisfacció per la creació de lentitat lalcalde de Deltebre, Lluís Soler: Si les coses avancen no és des de la resignació, sinó des de lacció, ha exposat; i ha detallat que les Terres de lEbre tenen molts actius i estan cansades de resignació. Soler sha afegit als empresaris en assegurar que la gastronomia és un dels motors del territori, una opinió compartida pel director adjunt del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de lEbre, Albert Folch: La gastronomia és un element clau. Necessitem ser diferents per no hem dinventar res, sinó ser el que som, ha apuntat. Folch ha posat en valor la voluntat de desestacionalitzar larribada de turistes i ha indicat que la gastronomia és un element que hi pot ajudar. Sobre larribada de turistes, que principalment provenen de la província de Barcelona segons han afirmat, Maldonado ha lamentat: Estem al sud de la província i aix ens dona mancances. A la gent li costa baixar a veurens, i volem generar una visibilitat per potenciar el territori.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés