Publicado 15/6/2019 21:48:50 +02:00CET

AMPLIACIÓ:Forn espera sol i sota custòdia policial en una sala de l'Ajuntament de Barcelona l'inici de la sessió d'investidura

L'alcaldable de JxCat arriba a les 15:30 hores al consistori entre fortes mesures de seguretat

ACN

Barcelona.-L'alcaldable de JxCat, Quim Forn, espera sol i sota custòdia policial a la sala Tàpies de l'Ajuntament de Barcelona l'inici de la sessió d'investidura. Forn ha arribat a dos quarts de quatre al consistori, una hora i mitja abans que comenci la sessió, on s'ha posat vestit i corbata i una assessora del grup municipal l'està assistint i treballant amb ell el discurs que pronunciarà durant la sessió com a candidat de JxCat. Forn va fer aquest divendres els tràmits necessaris per obtenir l'acta de regidor a l'Ajuntament.

Forn ha estat a la sala Tàpies fins que faltaven uns 10 minuts per a les 17 hores, quan ha començat el ple d'investidura, i s'ha dirigit al Saló de la Ciutat, on s'ha trobat amb tots els regidors electes per posar-se les bandes i on ha coincidit amb les autoritats. Segons fonts del grup municipal, el candidat de JxCat s'ha vist breument amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i també ha saludat i compartit uns instants amb la seva família. Després, juntament amb tota la nova corporació, ha entrat al Saló de Cent.