Publicado 19/5/2019 15:28:05 +02:00CET

AMPLIACIÓ:Els nens i nenes es fan seu el Poble Espanyol amb motiu del dia Minimúsica

Una desena d’activitats per a totes les edats completen l’oferta musical encapçalada per artistes com Mishima, Maika Makovski, Reggae Per Xics o Azucarillo Kings

ACN

Barcelona.-El Poble Espanyol de Barcelona s’ha omplert aquest diumenge de gom a gom per acollir la desena edició del dia Minimúsica, el festival per a tota la família que acosta la música als més petits des d’un punt de vista lúdic i festiu. Durant tota la jornada, els diferents escenaris del festival acullen artistes com Mishima, Maika Makovski, Reaggae Per Xics o Azucarillo Kings. Altres noms d'aquesta edició del dia Minimúsica són Las Auténticas, i Marc Parrot & Eva Armisén. A més, els nens i nenes també poden participar d’una desena d’activitats paral·leles com una escola de DJs, una roller disco per a tota la família o un taller artístic d’‘stencils’ o trompetes fetes amb cartró.

Molta música, ganes de passar-ho bé i també cervesa pels adults. Un festival de música més dins el calendari primaveral de Barcelona però amb dues grans diferències: els concerts són de dia i els nens i nenes en són els protagonistes absoluts. El dia Minimúsica ha omplert aquest diumenge el Poble Espanyol de cotxets – amb aparcament inclòs- i pares i mares amb ganes de compartir el seu amor per la música amb els més petits de la casa. Per en David, pare de dos fills, la música és com una vàlvula d’escapament “que també intentes viure-la amb ells”. Però no és només això, “sinó també la voluntat que els nens visquin ara i entenguin el valor per la música que nosaltres vam viure i gaudir de més joves”. “Hem començat molt fort a primera hora amb els Penguins i el seu reagge, segurament un dels discos que hem escoltat més a la vida. Ens agraden molt, als nens també, perquè ens ho passem bé i es gaudeix molt”, ha explicat en Lluís. “Son grups que escoltem habitualment i aquí els podem escoltar des d’un altre punt de vista”, ha afegit en David, també pare de dues criatures. La Latifa i l’Enzo, el seu fill, és la primera vegada que van al festival. “L’any passat era molt petit, però aquest any ja volia que conegués la vida dels concerts, que a mi m’agraden molt. Trobo que està molt bé facin un festival adaptat totalment pels nens petits”, ha destacat. “Espero que descobreixi el món de la música i la festivitat que hi ha als concerts, també que jugui amb altres nens i que pugui ballar”, ha afegit.