AMPLIACIÓ:Els advocats de Cuixart demanen "prudència" davant les informacions que asseguren que el seu defensat serà a casa per Nada

Publicado 14/10/2019 15:55:38CET

ACN

Sant Joan de Vilatorrada.-L'advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, ha demanat "prudència" davant les informacions que asseguren que el seu defensat serà a casa per Nadal. Segons ha dit, ara cal "pair bé" la sentència, i ha afegit que la decisió depèn del Tribunal Suprem que, tenint en compte la "duresa" de la seva sentència, dubta que pugui acceptar el Tercer Grau. Els advocats també han explicat que Cuixart s'ha sentit dolgut pel fet que la seva pena sigui menor que la de Carme Forcadell, i es reafrimen en el fet que aquesta és una sentència política. Segons han dit, ja han detectat una quinzena de vulneracions i, per això, preveuen presentar un incident de nul•litat davant del Suprem.

A la sortida de Lledoners, els advocats de Jordi Cuixart han demanat que no s'especuli sobre el fet de si Cuixart podrà o no sortir amb permís a partir del Nadal. Segons han dit, ara cal pair la sentència i estudiar-la a fons, ja que, de moment, ja han detectat una quinzena de vulneracions, però asseguren que n'hi podrien haver fins a 20. A més, Roig ha recordat que el seu defensat ja ha dit en diverses ocasions que no es beneficiaria de permisos penitenciaris perquè considera que no ha comès cap delicte. Per altra banda, Benet Salellas ha qualificat la sentència de política, i ha afegit que "se centra a esbudellar el sistema de drets fonamentals i llibertats públiques". "La sentència deixa en suspens el sistema de drets i llibertats del 78 no pels independentistes, sinó pel conjunt de ciutadans de l'estat espanyol", ha assegurat.

el més llegit

 1. 1

  Girona activa el pla d'emergència per risc de desbordament del riu Onyar

 2. 2

  Tallada l'AP-7 entre Figueres i la frontera amb França per la borrasca Glòria

 3. 3

  La Generalitat avisa que les pitjors hores del temporal es produiran entre dimarts i dimecres

 4. 4

  La neu i el vent obliguen a suspendre classes a 14 centres de Catalunya

 5. 5

  La neu i el vent obliguen a suspendre les classes d'una quinzena de centres

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista