Publicado 07/08/2019 19:12CET

AMPLIACIÓ:El nou institut de Sarri de Ter pren forma amb la installació dels primers mduls

ACN

Sarri de Ter.-L'institut de Sarri de Ter (Girons) comena a ser una realitat després que aquest dimecres hagi comenat la installació dels primers mduls prefabricats que acolliran temporalment aquest equipament educatiu. Les obres de muntatge s'allargaran fins el divendres 9 d'agost. Durant aquests dies s'ha restringit el trnsit del carrer de Joan Fuster per facilitar l'entrada i sortida dels camions que traslladen els barracons. Aquest primer curs, l'institut comptar amb quatre grans mduls. dos d'ells acolliran vuit aules per als alumnes de primer i segon d'ESO. Un altre ser per a serveis diversos com ara el laboratori, l'aula de música o la de dibuix i un últim dedicat a secretaria i direcció i també hi haur la biblioteca. Els mduls seran les aules dels 110 alumnes que s'han matriculat en el primer curs acadmic del nou institut.

Aquest dimecres han comenat a muntar els quatre mduls prefabricats que formaran provisionalment el nou institut de Sarri de Ter (Girons). Els camions ja van comenar a portat els primers fragments dels barracons el dimarts, per no ha estat fins aquest dimecres al matí quan s'han comenat a collocar al seu lloc.La installació de diferents peces dels mduls s'allargar fins aquest divendres i mentrestant l'Ajuntament ha restringit el pas de vehicles al carrer de Joan Fuster, que és just per on s'accedir al nou institut. Durant aquests dies, el carrer est ocupat pels camions que transporten els mduls.Durant el primer curs hi haur quatre grans barracons, per aix s'han anat traslladant per parts. Dos dels barracons tindran les vuit aules que ocuparan els alumnes de primer i segon d'ESO (hi haur quatre classes per curs). En el tercer mdul hi haur quatre aules reservades per a matries específiques com ara el laboratori, l'aula d'art, la de música i la d'informtica. Per últim, en el quart barracó hi haur la biblioteca, la sala de professors, la secretaria i els despatxos de direcció.De tota manera, es preveu que de cara als propers cursos s'hi installin més mduls, ja que hi haur setze classes en total reservades als quatre cursos d'ESO. En una tercera fase de construcció hi haur dos barracons més reservats per a batxillerat.Aquest setembre fins a 110 alumnes estrenaran les noves installacions. Prcticament la meitat dels alumnes provenen del mateix municipi de Sarri de Ter. La resta ho far de poblacions properes dins de la mateixa comarca del Girons com ara Sant Juli de Ramis, Mediny , Cervi de Ter, Sant Jordi Desvalls i Viladesens.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés