Publicado 12/2/2019 13:48:44 +01:00CET

AMPLIACIÓ:Bargalló trasllada el seu suport a lequip directiu de lescola de Cabra del Camp que va alertar del cas de mossn Font

El conseller dEducació visita el collegi i manté una reunió interna amb professors i autoritats locals

ACN

Cabra del Camp.-El conseller dEducació, Josep Bargalló, ha traslladat el seu suport al professorat de lescola de Cabra del Camp (Alt Camp), després que es fes pública letapa en qu mossn Josep Maria Font, investigat per suposats abusos a menors i apartat per lArquebisbat de Tarragona, hi fes de professor de religió durant uns anys, fins que va ser expulsat lany 2011. Bargalló ha aprofitat la seva visita a Tarragona per apropar-se a aquesta escola rural, actualment amb 44 alumnes i quatre professors fixes. Sha reunit amb lequip directiu i autoritats del territori per fer-los saber que no estan sols i que tenen el Govern al seu costat. Bargalló, que fa uns dies va reconixer que en el seu moment el departament no va comunicar aquest cas als Mossos, ha declinat aquest dimarts fer declaracions sobre el tema.

A part de valorar com va actuar lescola en el seu moment i doferir lajut que convingui per encarar aquest tema, durant la reunió, que sha allargat més duna hora, el conseller també sha interessat pel funcionament daquest collegi públic, que forma part duna ZER integrada per cinc escoles de lAlt Camp. Així, shan posat sobre la taula algunes de les necessitats de lescola, remodelada lany 2009 i inaugurada per lexconseller Ernest Maragall, com ara en matria de transport o del menjador escolar -amb un únic monitor per atendre gairebé una vintena de nens-, coincidint a més que el Govern vol canviar la normativa, amb el nou decret dels menjadors escolars.