AMPLIACIÓ:Arran nega cap robatori i recorda que la caixa de resistència "és per a entitats que defensen casos de repressió"

Publicado 9/11/2019 18:01:20CET

Les joventuts de la CUP volen desmentir "unes acusacions tant greus" provinents de l'acampada Universitat

ACN

Barcelona.-Arran ha negat les acusacions de robatori a l'acampada d'Universitat i ha recordat que els diners de la caixa de resistència "són per a entitats que defensen diversos casos repressius", com seria el cas d'Alerta Solidària. "Ni Arran ni cap organització política ha usurpat l'espai ni ha robat els diners de la caixa de resistència. Volem desmentir aquestes acusacions tant greus que estem rebent", han assenyalat les joventuts de la CUP aquest dissabte en un comunicat. "Tal com es va aprovar a la primera assemblea de l'Acampada Universitat i a la Comissió Logística els diners de la caixa son destinats a entitats que defensen jurídicament diversos casos repressius", han insistit des d'Arran, que també han volgut fer palès que son una organització juvenil "que es finança de manera autogestionada". "Les acusacions són contràries als nostres principis i, és per això, que mai no apostaríem per prendre els diners d'un espai col·lectiu i transformador, que volia destinar-los a causes antirepressives", ha finalitzat Arran.

"Només busquen el desprestigi del jovent organitzat"El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) també ha negat taxativament les acusacions de robatori de la caixa de resistència i ha defensat les organitzacions juvenils independentistes Arran i JERC. "Considerem intolerables els atacs i difamacions infundades que estan rebent a les xarxes socials algunes organitzacions juvenils en relació amb l'espai de l'Acampada Universitat. El jovent organitzat sempre ha actuat de forma ètica, transparent i en benefici de la causa independentista", ha assenyalat el SEPC. "Seguirem defensant els drets i llibertats dels joves, la bona feina, integritat i compromís de les organitzacions juvenils davant d'aquestes acusacions que només busquen el desprestigi del jovent organitzat", han reblat des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.