AMPLIACIÓ:Álvarez de Toledo: "Avui és un gran dia per a la democràcia, per garantir la continuïtat de l'Espanya constitucional "

Publicado 10/11/2019 12:09:56CET

La candidata del PP per Barcelona ha acompanyat el candidat de Girona, una província on diu que treballen "en condicions especialment difícils"

ACN

Calonge.-La candidata del PP per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, diu que aquest diumenge és "un gran dia per a la democràcia" i que el final del dia "encara ho pot ser més, per garantir la continuïtat de l'espanya constitucional, és a dir, de la llibertat i la igualtat de tots els espanyols". La candidata popular ha fet aquestes declaracions després d'acompanyar el candidat per Girona, Alberto Mas Vilá, a votar a Calonge (Baix Empordà). Álvarez de Toledo ha assegurat que volia mantenir les "formes" després d'escoltar alguns líders polítics, "especialment aquells que han comès gravíssims delictes contra la democràcia". La candidata popular també ha defensat la tasca que fan els membres del partit a Girona, una província on diu que treballen "en condicions especialment difícils".

Cayetana Álvarez de Toledo ha arribat al pavelló municipal de Calonge a les onze del matí per acompanyar el candidat del PP per Girona, Alberto Mas Vilá. Ho ha fet també acompanyada del secretari general del PPC, Daniel Serrano. A la sortida del centre, la candidata popular per Barcelona ha assegurat que volia mantenia "les formes" després d'escoltar les declaracions de diversos "líders polítics, especialment aquells que han comès gravíssims delictes contra la democràcia".En aquest sentit, s'ha limitat a dir que "aquest sí que és un gran dia per a la democràcia" i que quan s'acabi el dia "encara ho pot ser més, per garantir la continuïtat de l'espanya constitucional, és a dir, de la llibertat i la igualtat de tots els espanyols". Álvarez de Toledo ha dit també que ha volgut acompanyar el partit a Girona, una província on diu que "treballen en condicions especialment difícils, s'ha de reconèixer". D'altra banda, la candidata popular ha volgut mostrat el seu suport als interventors, apoderats i a totes les persones que permeten que "aquestes eleccions es desenvolupin amb normalitat i en llibertat". Suport a "les forces de seguretat""La democràcia necessita de la llibertat, la llibertat és imprescindible i ells són un pilar fonamental", ha dit. En aquest sentit, ha agraït la tasca de tots els candidats i la de les forces de seguretat de l'estat que, segons ha dit, "han hagut de redoblar els seus esforços per protegir l'estat de dret i la llibertat a Catalunya".El candidat gironí Per la seva banda, el candidat per Girona, Alberto Mas Vilá, ha agraït la presència d'Álvarez de Toledo i ha celebrat haver pogut votar "en les condicions que proporciona el dret a vot". "Això és votar i no el que pretenen fer a Catalunya uns altres", ha afirmat.

el més llegit

 1. 1

  Tallen la carretera d'accés a Sant Esteve de la Sarga (Lleida) per un despreniment

 2. 2

  Les rèpliques de quadres en alguns punts de Barcelona són d'entitats que defensen instal·lar l'Hermitage a la ciutat

 3. 3

  El CAC, la Generalitat i la CCMA presenten una campanya per fomentar l'esport femení

 4. 4

  El Consell per la República convoca el 29 de febrer l'acte a Perpinyà

 5. 5

  El riu Congost supera el nivell d'alerta i continua amb "tendència creixent"

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista