Publicado 16/3/2019 14:36:37 +01:00CET

Álvarez de Toledo: "La candidatura és una impugnació del projecte sobiranista que vol convertir conciutadans en estrangers"

Agencia Catalana de Noticias
ACN

La popular sosté que com més li diguin que com a madrilenya no té dret a presentar-se per Barcelona" més expressaran el seu racisme i la seva xenofbia"

ACN

Barcelona.-La cap de llista del PP per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo, ha explicat que es presenta per frenar el "gegantí projecte d'estrangeria" que representa l'independentisme a Catalunya perqu, segons ella, el procés aposta per la "xenofbia i la intolerncia". "La meva candidatura és una impugnació del projecte independentista que col convertir als nostres conciutadans en estrangers", ha afirmat Álvarez de Toledo en un acte al Cercle de Belles Arts de Madrid, on el líder del PP, Pablo Casado ha presentat als números u del partit al Congrés. "Com més vegades diguin que jo per madrilenya, mig argentina, no tinc dret a presentar-me per Barcelona, més expressaran la cara més bruta del seu projecte, el seu racisme i la seva xenofbia", ha reblat.

La cap de llista del PP per Barcelona ha assegurat que ha decidit presentar-se a les eleccions del 28 d'abril perqu "Catalunya no est condemnada a la xenofbia i al tribalisme". Álvarez de Toledo ha reconegut que no parl catal i que és de fora per ha afirmat que aix li dona "més sentit" a la seva candidatura. Ha defensat que ella representa a un projecte nacional que vol fer front als independentistes que volen "convertir compatriotes en estrangers". Per aquesta raó ha titllat el procés de "gegantí projecte d'estrangeria" que, segons ella, mostra "xenofbia, intolerncia i negació del projecte de llibertat del 1978".La popular ha explicat que anir a Barcelona a representar "als que es consideren ciutadans lliures i iguals, perqu no se sentin sols els qui tant temps s'han sentit desemparats" perqu, segons ella, a Catalunya hi té lloc la gran batalla per la identitat, per la unitat i per la supervivncia d'Espanya". Álvarez de Toledo ha dit va a les eleccions per Barcelona disposada a "eixamplar la base del constitucionalisme".La popular ha afirmat que "Espanya est davant del moment més crític des del 1978" perqu en auqestes eleccions el país s'hi juga la seva "continutat histrica" com a "comunitat de ciutadans lliures i iguals amb un sistema de convivncia i llibertat". A més, ha reconegut que aquest "és el moment més difícil del PP des de la seva fundació". Amb tot, ha afirmat que Espanya "només seguir unida i democrtica amb un govern liderat pel PP i Pablo Casado", ja que, a parer seu, "una Espanya identitria seria una Espanya trencada".