Publicado 29/1/2019 13:50:18 +01:00CET

Altafulla aprova iniciar l'expedient d'expropiació dels terrenys per la bassa que reduir inundacions al barri marítim

Agencia Catalana de Noticias
ACN

L'obra estar preparada per recollir l'aigua que no pot assumir la canalització de la riera

ACN

Altafulla.-El ple de l'Ajuntament d'Altafulla va aprovar dilluns per unanimitat iniciar l'expedient d'expropiació forosa dels béns i drets afectats pel projecte d'obres de construcció d'una bassa de laminació a la Conca de la Rasa. Aquesta bassa ha d'evitar avingudes d'aigües i inundacions, tot recollint l'aigua que no pot assumir la canalització de la riera, aigües avall a la confluncia dels carrers Via Hercúlea i Via Augusta, a Baix a Mar. Tindr una capacitat útil de 40.000 metres quadrats. Segons la regidora dUrbanisme, Marisa Méndez-Vigo, l'obra reduir les inundacionsal barri marítim, uns fets "que el municipi arrossega des de fa molts anys.

El projecte de construcció afecta dues finques: una, de 22.413 metres quadrats i una altra de 2.622 metres quadrats. D'aquesta manera, la superfície total de la bassa de laminació ser de 25.035 metres quadrats. La bassa de laminació s'ubicaria en uns terrenys annexos a l'antiga carretera N-340 que limiten amb la zona de la Vinya Gran, el Krting Altafulla i el Cmping Don Quijote. El pressupost inicial de construcció és de 476.064,71 euros i el termini d'execució és de tres mesos.L'obra es complementar amb el dipsit daigües pluvials que es va construir a mitjans del 2016 en aquest sector del Puntet.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés