Publicado 7/6/2019 11:13:12 +02:00CET

Algunes esglésies de la Diòcesi d'Urgell podran rebre donatius a través del mòbil

A través del 'caixonet d'almoina digital' amb el sistema Bizum que permet fer les donacions sense estar físicament a l'església o institució religiosa

ACN

La Seu d'Urgell.-La Parròquia de Sant Ot de la Seu d'Urgell, la Catedral de Santa Maria d'Urgell, la Parròquia de Santa Maria de Balaguer i la Parròquia de Sant Miquèu de Vielha podran rebre donatius des de qualsevol lloc a través d'un sistema digital instal·lat per CaixaBank. El projecte s'ha començat a implementar aquests dies a través d'un aplicatiu que es descarrega al telèfon mòbil. Es tracta del sistema Bizum, que instal·la el 'caixonet d'almoina digital' de CaixaBank i permet efectuar donatius sense estar físicament a l'església o institució religiosa. L'usuari pot trobar-se a casa o en qualsevol altre lloc i enviar igualment la seva aportació a la parròquia a través del seu mòbil, en pocs passos i sense necessitat d'introduir números de compte.


el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Famílies de morts per Covid-19 es querellen contra una residència de Lleida

 4. 4

  Amnistia acusa la Policia dels EUA de violar el dret Internacional en les protestes

 5. 5

  Josep Canós (Enginyers): Catalunya pot ser capdavantera en salut sincronitzant medicina i tecnologia