Publicado 3/9/2019 20:12:46 +02:00CET

Alfred Bosch i Laia Bonet es reuneixen per abordar la projecció internacional de Catalunya i Barcelona

Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

Ambdós polítics destaquen que els mecanismes de col·laboració permanent seran "clau per a l'obtenció de millors resultats"

ACN

Barcelona.-El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Alfred Bosch, i la tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona Laia Bonet s'han reunit aquesta tarda per abordar la projecció internacional de Catalunya i de la capital catalana. Bonet és també responsable de l'àrea de l'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana. En aquesta primera trobada del nou mandat municipal, ambdós polítics han coincidit en el fet que la tinència i la conselleria tenen competències comunes com són Agenda 2030, relacions internacionals i transparència i bon govern, i han destacat que els mecanismes de col·laboració permanent seran "clau per a l'obtenció de millors resultats", segons la nota difosa per l'Ajuntament.

Bosch i Bonet han explorat la possibilitat de treballar conjuntament en esdeveniments de rellevància que tenen lloc a la ciutat, com ara la commemoració dels 25 anys de la Declaració de Barcelona l'any que ve. El conseller i la tinent d'alcaldia també han abordat la necessitat de treballar conjuntament per atreure organitzacions internacionals a Catalunya i, en particular a la seva capital.A més, s'ha explorat la possibilitat d'organitzar seminaris conjunts i coordinar la presència de Catalunya i Barcelona en conferències internacionals sobre aquestes temàtiques.

el més llegit

 1. 1

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 2. 2

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 3. 3

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 4. 4

  Detingut per vendre marihuana a joves a la sortida d'un centre educatiu del barri de Pardinyes de Lleida

 5. 5

  Tarragona restringirà l'accés a la Part Alta per impedir festes alternatives a les nits per Santa Tecla