Publicado 14/6/2019 15:02:13 +02:00CET

Albert Salazar, nou gerent de l’Hospital Universitari Vall Hebron

El fins ara director gerent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau Substituirà Vicenç Martínez, al capdavant del centre els últims cinc anys

ACN

Barcelona.-Albert Salazar, director gerent de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant els darrers sis anys, serà proposat coma nou gerent de l'Hospital Vall d'Hebron a la propera sessió del consell d'Administració de l'ICS, el 27 de juny vinent. Salazar substituirà Vicenç Martínez, que ha estat màxim responsable de Vall d'Hebron durant els darrers cinc anys. Martínez ha implantant el nou Pla estratègic del centre, ha posat en marxa espais com el Bloc Quirúrgic, l'Smart UCI o l'inici de transformació del Campus. També ha aportat un nou enfocament organitzatiu al treball per processos, ha aportat la innovació al servei dels pacients i la creació d'una aliança de grans hospitals europeus.

Salazar és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i es va especialitzar a Bellvitge. També és diplomat en Direcció de Serveis Integrats de la Salut per ESADE, en Finances per a Directius per ESADE i director docent del Màster en Atenció Inicial d'Urgències. Des de l’any 2007 fins al 2012 va ser el director mèdic de l’Hospital Universitari de Bellvitge i director assistencial territorial de la Gerència Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut (ICS). De 2005 a 2007 va ocupar la Sotsdirecció Mèdica de l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. De 2000 a 2005 va ser coordinador d’Urgències de l’Hospital Universitari de Bellvitge.