Afectacions a Rodalies aquest cap de setmana per actuacions de millora als túnels de Barcelona

Publicado 14/11/2019 14:15:55CET

Els trens de les linies R1, R2, R2 sud, R3 i R4 nord i sud modifiquen les estacions d’inici i finalització del recorregut

ACN

Barcelona.-Adif ha comunicat que durant la nit d’aquest dissabte i fins diumenge es duran a terme operacions d’adaptació del sistema de senyalització en els túnels de Barcelona i això afectarà l’inici i finalització del recorregut de les linies R1, R2, R2 sud, R3 i R4 nord i sud. Els trens de la línia R1 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Badalona. Els serveis de les linies R3 i R4 nord acabaran i començaran a Sant Andreu Arenal. Així mateix, els trens de línies R2 tindràn inici o final a Sant Andreu Comtal i els de les línies R2 sud i R4 sud a l'estació de Barcelona Sants. Els viatgers afectats s’encaminaran al servei de Metro a Badalona (Línia 2), Sant Andreu Comtal, Sant Andreu Arenal i L’Hospitalet (Línia 1) i Sants (Línia 5 i Línia 3).

Segons ha explicat Adif, els treballs formen part d'una nova fase del el projecte d'implantació del sistema ERTMS a la línia L'Hospitalet-Mataró. Concretament aquestes actuacions es duen a terme en els dos túnels urbans de Barcelona i consisteixen en una nova distribució del sistema de senyalització i de les balises de l'equipament ASFA (Anunci de Senyals i Frenada Automàtica) a l'àmbit de les estacions de Passeig de Gràcia i Clot i de les Bifurcacions de Sagrera, Marina i Aragó, així com en les relacions amb les línies cap a Sant Andreu Comtal i Badalona.Per això,  Donada la necessitat d'actuar sobre instal·lacions en servei, entre l'inici del servei i les 06.30 hores de diumenge s'estableix una programació especial i els viatgers dels trens afectats seran encaminats als serveis de Metro.

el més llegit

 1. 1

  Girona activa el pla d'emergència per risc de desbordament del riu Onyar

 2. 2

  Deu carreteres tallades a Catalunya per la borrasca Glòria

 3. 3

  Tallada l'AP-7 entre Figueres i la frontera amb França per la borrasca Glòria

 4. 4

  Tres camions xoquen a l'altura del desviament de l'AP-7 a Figueres (Girona)

 5. 5

  La Generalitat avisa que les pitjors hores del temporal es produiran entre dimarts i dimecres

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista