Publicado 10/3/2020 15:42:59 +01:00CET

ACTUALIZACIÓ:Un mort i sis ferits en una explosió en una indústria de productes químics en un polígon de la Verneda de Barcelona

Bombers de Barcelona treballant a la zona de la Verneda on hi ha hagut una explosió. Imatge del 10 de març del 2020. (Horitzontal)
Bombers de Barcelona treballant a la zona de la Verneda on hi ha hagut una explosió. Imatge del 10 de març del 2020. (Horitzontal) - Miquel Codolar (ACN)

ACN

Barcelona.-Una persona ha mort aquesta tarda en una explosió en una indústria de productes químics al polígon Montsolís de la Verneda de Barcelona. Vuit unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) atenen sis persones amb afectacions de diversa consideració. L'edifici està situat al número 50 de la Via Trajana, al districte de Sant Martí. Hi ha onze dotacions dels Bombers de Barcelona que treballen en les tasques d'extinció. Protecció Civil ha situat en estat d'emergència el pla Plaseqcat i està en contacte amb els Bombers de Barcelona i amb l'empresa per confirmar el tipus de productes afectats en l'explosió.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior sobre el mateix tema afegint que hi ha sis ferits de diversa consideració)