Publicado 16/10/2019 9:21:51 +02:00CET

ACTUALIZACIÓ:Tallat un tram del passeig de Gràcia i afectacions en carrers de la zona de la delegació del govern espanyol

ACN

Barcelona.-Diversos trams i carrers de Barcelona estan tallats després dels aldarulls de dimarts a la nit, que van incloure diverses fogueres i barricades, i de la manifestació amb espelmes que va transcórrer prèviament. El passeig de Gràcia està tallat entre Mallorca i Provença, Roger de Llúria ho està entre València i Mallorca i Pau Claris, entre Consell de Cent i Aragó. També està afectat el carrer Diputació entre Pau Claris i Rambla de Catalunya, Mallorca entre Roger de Llúria i Balmes i València entre passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya. Hi ha tres carrils d'Aragó tallats entre Pau Claris i Balmes perquè s'estan fent treballs de neteja, segons la Guàrdia Urbana.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior amb el mateix titular afegint més concreció dels talls)Hi ha diversos autobusos afectats, com ara l'H16, el V19, el V15, el D50, el V17, el V13 i d'altres, ha informat TMB.