Publicado 15/10/2019 19:36:41 +02:00CET

ACTUALIZACIÓ:Set trams de carretera tallats a diversos punts de la geografia catalana per protestes contra la sentència de l'1-O

ACN

Barcelona.-Set trams de carretera continuaven tallats a dos quarts de vuit del vespre per manifestacions en contra de la sentència del Tribunal Suprem als líders independentistes. La C-25 i la C-17 segueixen tallades al seu pas per Gurb (Osona), després que els Mossos hagin aconseguit desbloquejar-les a les tres de la tarda però els manifestants s'hi hagin tornat a posar una hora més tard. Encara a la C-17, la via també està tallada a l'Ametlla del Vallès en ambdós sentits de la marxa. També hi ha talls a l'N-II a Mataró, a l'A-26 a Sant Joan les Fonts (Garrotxa) en direcció Figueres, a l'N-340 a Vilafranca del Penedès, a la C-35 a Sant Celoni (Vallès Oriental) i a la C-55 a Clariana de Cardener (Solsonès).

(Última hora de l'estat de la xarxa viària catalana en el marc de les protestes contra la sentència de l'1-O)D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que a causa d'una altra manifestació -també de protesta per la sentència- està tallada la Gran Via a la cruïlla amb el passeig de Gràcia, i aquest passeig des de la plaça Cinc d'Oros.A més, també està tallada la cruïlla dels carrers Mallorca amb Roger de Llúria i la zona d'influència. L'avinguda Diagonal està oberta al trànsit en ambdós sentits.