Publicado 6/2/2019 17:03:28 +01:00CET

ACTUALIZACIÓ:La Policia Municipal de Sabadell inspecciona naus industrials ocupades després de la violació múltiple d'una jove

L'Ajuntament té constncia de nou antigues fbriques de la ciutat on hi viuen una trentena de persones

ACN

Sabadell.-La Policia Municipal de Sabadell ha inspeccionat almenys dues fbriques ocupades en els últims dies. La darrera intervenció ha estat aquest dimecres, en una antiga indústria del barri de Grcia de la població, on els agents han identificat dues persones. Aquestes intervencions policials arriben després que el passat cap de setmana una jove patís una violació múltiple presumptament a mans de set homes, alguns dels quals vivien en una nau abandonada. Fonts municipals han explicat a l'ACN que a tot el municipi hi ha 150 persones "malvivint" en "infrahabitatges" i que d'aquestes una trentena pernocta en nou naus d'aquesta tipologia.

(s'han afegit dades actualitzades del cens de naus ocupades que té l'Ajuntament de Sabadell)La Policia Local de Sabadell s'ha desplaat aquest dimecres fins la fbrica ubicada al número 47 del carrer Jacint Verdaguer del barri de Grcia, on hi ha nombroses naus en desús, i ha identificat dos homes estrangers que hi viuen.Durant la intervenció, la policia i una tcnica d'Urbanisme de l'Ajuntament, han pogut comprovar el mal estat en qu es troba l'antiga industria, amb sostres i parets malmeses. Alhora hi han trobat roba, matalassos i carros de la compra, entre altres elements. Segons han explicat fonts municipals, la policia ha inspeccionat almenys dues fbriques com aquesta en els darrers dies. Alhora han indicat que els consta que a tota la ciutat hi ha nou naus ocupades en les quals hi viuen entre 27 i 30 persones.Aquestes intervencions arriben després que una jove patís una violació múltiple amb set homes implicats en una antiga sucursal bancria de la ciutat. Es dona la circumstancia que alguns dels detinguts vivien en una industria txtil abandonada que era propietat de Solvia i que estava pendent de rebre una ordre judicial per ser desallotjada. El regidor d'Acció Social de Sabadell, Gabriel Fernndez, va explicar a l'ACN que les persones que solen ocupar aquests espais són "sense llar, itinerants i amb perfils complicats". Així mateix va detallar que sovint són individus que "comparteixen problemtiques comunes com ara addiccions".

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dimecres que el passat

 2. 2

  Mor després de sofrir una descàrrega elèctrica mentre treballava en Vespella (Tarragona)

 3. 3

  Detingut l'actor porno Nacho Vidal per la mort d'un fotògraf en un ritual místic

 4. 4

  Coronavirus.- Aïllats 50 temporers a Seròs (Lleida) per un malalt de Covid-19

 5. 5

  Coronavirus.- Ripollet (Barcelona) anuncia que les guarderies del municipi obriran al setembre