ACTUALIZACIÓ:Evacuen una benzinera i confinen dues empreses per la fuita d'àcid nítric d'un tren a Riudellots de la Selva

Publicado 11/7/2019 7:57:44CET
Agencia Catalana de Noticias
Agencia Catalana de Noticias - ACN

No hi ha risc per a la població i els Bombers ja han controlat la fuita

ACN

Riudellots de la Selva.-Els Bombers han evacuat preventivament una benzinera i han confinat dues empreses per la fuita d'àcid nítric d'un tren a Riudellots de la Selva, que talla la circulació ferroviària entre Maçanet i Girona. La fuita, que ja ha estat controlada pels Bombers, ha provocat un petit núvol, però no hi ha persones afectades i no hi ha risc per a la població. El cos d'emergències està ara treballant per segellar la vàlvula. Hi ha desplaçat 9 dotacions. El comboi està aturat a la via 2 i provoca que l'R11 estigui interrompuda. Els viatgers de Girona i Figueres utilitzaran l'AVE. Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera per a la resta de la línia, tot i que trobar autobusos pot ser difícil en ple estiu a la Costa Brava.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior sobre el mateix tema amb la informació sobre el confinament)Protecció Civil ha situat el pla Ferrocat en estat de prealerta per aquest incident, però també el pla Transcat per mercaderies perilloses.