Publicado 4/4/2019 11:30:50 +02:00CET

ACTUALIZACIÓ:En marxa un operatiu policial a Barcelona contra un grup de lladres de pisos responsable d'uns 70 robatoris

Agencia Catalana de Noticias
ACN

Mossos i Policia Nacional registren un institut abandonat que havien ocupat

ACN

Barcelona.-Un operatiu policial est en marxa a Barcelona per desarticular una organització criminal que es dedicava a cometre delictes contra el patrimoni. Serien els responsables d'uns 70 robatoris amb fora en pisos de la capital catalana i de l'entorn metropolit, segons han confirmat a l'ACN fonts policials. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional estan actuant conjuntament en aquest dispositiu des de les 9 hores, amb més de 200 agents desplegats i desenes de furgons. Els policies estan registrant un institut abandonat al barri de Vall d'Hebron, on es va rodar la srie 'Merlí'. L'edifici est ocupat per desenes de persones, activistes per també famílies georgianes, entre les quals hi ha els membres del grup criminal. L'operació, de fet, porta per nom "Merlí". S'esperen una vintena de detinguts.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior amb el mateix titular amb més dades sobre el dispositiu)Les actuacions estan sota secret de sumari. El cas el porta el jutjat d'instrucció número 11 de Barcelona. L'operatiu ser llarg per l'elevat nombre de persones que ocupen l'institut.