Publicado 19/2/2019 11:57:52 +01:00CET

ACTUALIZACIÓ:Els treballadors de neteja de l'aeroport del Prat convoquen una vaga de quatre dies durant el Mobile World Congress

El comit d'empresa de Valoriza Facilities promou les mobilitzacions entre el 25 i el 28 de febrer

ACN

Barcelona.-Els treballadors dels serveis de neteja de l'aeroport del Prat han convocat una vaga de quatre dies durant el Mobile World Congress. La protesta est registrada pels dies 25, 26, 27 i 28 de febrer, coincidint amb la fira del mbil, segons han confirmat des de CCOO i el departament de Treball. Els treballadors de l'empresa Valoriza Facilities, SAU, del grup SACYR, que és l'encarregada de la neteja de les installacions de l'aeroport, considera que l'empresa ha incomplert el Pacte de Centre en matria de contractació, concretament pel que fa a les condicions laborals dels indefinits. Després de la manca d'acord en una reunió de mediació dilluns al vespre, els treballadors han decidit anar a la vaga.

(En aquesta actualització, s'ha afegit que hi estan cridats uns 430 treballadors i que hi haur concentracions entre les dotze i les dues del migdia a les terminals)Valoriza Facilities, SAU, del grup SACYR, és l'empresa majoritria en la neteja de les installacions de l'Aeroport del Prat, amb uns 430 treballadors, que faran concentracions entre les dotze i les dues del migdia cada dia de les aturades intercalant les terminals.