ACTUALIZACIÓ:Desactivada l'alerta del Pla Bàsic d'Emergència Municipal de Barcelona per ventades i per mal estat de la mar

Publicado 12/9/2019 11:37:10CET

Els Bombers de Barcelona atenen 77 serveis des de la matinada de dimecres

ACN

Barcelona.-L'Ajuntament de Barcelona ha desactivat aquest matí l'alerta del Pla Bàsic d'Emergència Municipal per ventades, ja que les condicions meteorològiques han millorat i han disminuït els serveis dels Bombers relacionats amb les ratxes de vent a la ciutat. Es va activar l'alerta dimecres a dos quarts de dues de la tarda. Des de la matinada de dimecres, els Bombers de Barcelona han atès 77 serveis per incidències relacionades amb el vent, bàsicament per caiguda de branques o arbres, tendals o antenes. També ha desactivat l'alerta per mal estat de la mar. Durant l'episodi, la força de les onades ha provocat a totes les platges terbolesa de l'aigua i acumulació de brossa vegetal, troncs i branques, que els serveis municipals estan retirant per recuperar la normalitat.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior sobre el mateix tema afegint que també s'ha desactivat l'alerta per mal estat de la mar)El pla per mal estat de la mar s'activa en fase d'alerta quan es poden donar amb una probabilitat de més del 30% onades de més de 2,5 metres.