ACTUALIZACIÓ:Centenars de manifestants recorren el centre de Barcelona per tornar a expressar el rebuig a la sentència del procés

Publicado 30/10/2019 21:21:50CET

ACN

Barcelona.-Centenars de manifestants recorren aquest dimecres al vespre la Diagonal i altres vies principals de Barcelona, com el carrer Balmes i Comte d'Urgell, en la marxa convocada pels CDR per tornar a rebutjar la sentència del procés. La marxa s'ha iniciat al voltant de dos quarts de vuit del vespre als Jardinets de Gràcia i ha avançat en sentit Llobregat amb el lema 'Castanyada contra Espanya'. Arran de la manifestació, el trànsit s'ha hagut d'interrompre el trànsit a la Diagonal en els dos sentits de la circulació, excepte el lateral en sentit Besòs. Els participants s'han adreçat primer fins a la seu dels Ciutadans, al carrer Balmes, i posteriorment a la del Partit Popular, al carrer Comte d'Urgell, on han llençat algunes castanyes.

Al voltant de tres quarts del vuit del vespre, els manifestants han arribat a la seu de Ciutadans, on ja els esperaven tres furgonetes de la Brimo dels Mossos d'Esquadra. Allà, dirigit als agents, s'han pogut sentir crits com 'Vosaltres, feixistes, sou els terroristes", "Fora les forces d'ocupació", "Vergonya em faria ser policia" i Buch dimissió.Al cap de mitja hora, la marxa ha reprès el pas pel carrer Balmes, on s'han produït alguns moments de tensió quan des d'un balcó un veí els ha llençat aigua. Els manifestants han arribat a la seu del PPC, on han llençat castanyes, algun moniato i ous, que han impactat contra la façana. Poc abans de les nou, han abandonat la seu de la formació popular i han baixat pel carrer Comte d'Urgell.