Publicado 12/2/2019 19:54:54 +01:00CET

ACTUALIZACIÓ: Un incendi al barri de Sant Joan de Figueres deixa tres ferits de gravetat menor i obliga a desallotjar diversos vens

Les flames s'han declarat a la planta baixa de l'edifici i l'escala ha quedat plena de fum

ACN

Figueres.-ACN Figueres .- Un incendi en un pis del barri de Sant Joan de Figueres ha deixat tres persones amb ferides de gravetat menor i ha obligat a desallotjar diversos vens, segons han indicat els Bombers. Els ferits han estat traslladats a l'Hospital de Figueres. Les flames s'han declarat cap a dos quarts de sis de la tarda a la part inferior d'un dels anomenats habitatges sindicats i els Bombers han hagut d'evacuar algunes de les persones que hi viuen per les finestres de la faana exterior de l'edifici, de planta baixa i quatre pisos. S'ha desplaat sis dotacions dels Bombers, efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Gurdia Urbana i del Servei d'Emergncies Mdiques (SEM) fins al lloc dels fets. Els Bombers han donat per controlat el foc cap a un quart de set de la tarda. L'incendi ha tingut lloc a la planta baixa per el fum ha afectat la resta de l'edifici.

(En aquesta actualització s'hi han afegit noves dades facilitades per l'Ajuntament com la localització de plantacions de marihuana) Segons fonts de l'Ajuntament, la causa del foc ha estat un escalfament de les línies elctriques. Les flames han comenat a dins de l'habitatge de la planta baixa.Les mateixes fonts han explicat que arran del foc la policia ha localitzat tres pisos amb plantacions de marihuana (amb un nombre de plantes encara per determinar) i dos més on tenen indicis que també podria haver-n'hi. La família que ha hagut de ser desallotjada del pis incendiat ha estat reallotjada en un hostal.