Publicado 11/03/2020 13:34

El 2n Frum Verge Extra, previst per la setmana que ve, s'ajorna fins a la tardor a causa del coronavirus

Pla americ de l'alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, l'alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó,i el diputat provincial Carles Gibert, presentant el 2n Frum Verge Extra. Imatge facilitada per la Diputació de Lleida l'11 de mar de 2020 (Horitzontal
Pla americ de l'alcalde de Torrebesses, Mario Urrea, l'alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó,i el diputat provincial Carles Gibert, presentant el 2n Frum Verge Extra. Imatge facilitada per la Diputació de Lleida l'11 de mar de 2020 (Horitzontal - Diputació de Lleida (ACN)

L'esdeveniment, que analitza el valor afegit de l'oli, l'acollien municipis de l'Urgell, les Garrigues i el Segri Sec

ACN

Lleida.-El 2n Frum Verge Extra: oli i territori 2020, que s'havia de celebrar a la Pobla de Cérvoles, Bovera, Maials, Llardecans, Torrebesses, Vallbona de les Monges, Arbeca, les Borges Blanques i la Granadella del 17 al 20 de mar, ha quedat susps fins a la tardor a causa de la incertesa que genera l'evolució del coronavirus i seguint les recomanacions dels experts. L'esdeveniment, obert a tots els agents relacionats amb el sector de l'olecultura, té com a objectiu determinar l'existncia d'un vincle entre l'Oli d'Oliva Verge Extra (OOVE) i el territori on es produeix, fixar els atributs sobre els quals se subjecta i analitzar el grau d'interiorització d'aquest relat per part de les empreses, a més de contribuir a fomentar aquesta relació.

Els ponents que hi participen al Frum són Carme Gasull, periodista i comunicadora gastronmica, i collaboradora habitual de nombroses publicacions i creadora del blog Entaulats; David Esteller, consultor especialitzat en innovació, mrqueting, planificació i dinamització de productes turístics, a més de fundador de l'empresa TOURISLAB; Giuseppe Cavallo, amb més de 30 anys d'experincia en mrqueting responsable i storytelling, i fundador de l'agncia VOXPOPULI; i Nagore Espinosa, consultora experta de la Organització Mundial del Turisme, professora en la Universitat de Deusto i CEO de IN2DESTINATION.L'esdeveniment est organitzat en forma de recorregut pel territori de lUrgell, les Garrigues i el Segri Sec, durant el qual un panell d'especialistes en diferents matries visiten espais amb elevat potencial de generar aquest valor afegit. També s'organitzen activitats públiques orientades a crear xarxa i reflexió i es clou amb un darrer frum obert en el qual els membres del panell presenten les seves primeres conclusions i es fomenta el debat amb totes les persones assistents. L'única activitat que no s'ha reprogramat és l'anomenada 'elevator pitch', realitzada amb persones relacionades amb la producció i la comercialització d'OOVE, per tal d'entendre els arguments centrals de la venda del producte. La previsió és que es mantingui l'assistncia de participants al Frum, que s'estima que ser d'un centenar de persones.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés