Publicat 26/4/2019 16:34:08CET

Turisme de Barcelona viatja a Nova York per captar la convenció de turisme LGTBI del 2022

BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

Una delegació del consorci Turisme de Barcelona ha viatjat a Nova York per treballar per captar la convenció internacional de la International Gay and Lesbian Travel Association (IGLTA) del 2022.

Turisme de Barcelona ha estat convidat per la IGLTA per participar en la seva 'think tank', i treballa per reunir els requisits per poder comenar a vertebrar la candidatura, per presentar-la el 2020, ha informat el consorci aquest divendres en un comunicat.

La convenció s'ha celebrat per primera vegada a Nova York i coincideix amb el 50 aniversari del consorci Stonewall, considerat com el catalitzador del moviment pels drets LGTBI i que agrupa institucions i organismes compromesos amb la producció de materials relacionats amb aquest moviment de drets civils.

Barcelona es vol posicionar com a destinació preferent del visitant LGTBI, que dur a terme estades més llargues i registra una despesa més gran que altres segments del públic, perqu mou més del 3% del volum de turistes a nivell mundial, mentre que representa un 15% de la despesa turística.

Espanya rep anualment sis milions de turistes LGTBI --gasten un 40% més que la resta--, i Turisme de Barcelona compta amb una línia de treball específica per a aquest segment i participa activament en diversos frums i certmens cada any.