Publicat 4/2/2020 17:11:32 +01:00CET

El TSJC aixeca les cautelars que impedien desenvolupar el dentista municipal a Barcelona

Imatge recurs d'una revisió al dentista.
GPS IMAGEN - Archivo

BARCELONA, 4 febr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest dimarts que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha retirat les mesures cautelars contra el projecte de dentista municipal, que es va paralitzar el mes de juny passat.

En una sentència de la sala contenciosa administrativa, el TSJC nega que el projecte suposi un "greuge irreparable" per al Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs (COEC) i valida els arguments del consistori, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

El tribunal ha recordat que l'Autoritat Catalana de la Competència va valorar positivament el projecte, a l'espera d'entrar en el fons de la qüestió quan dicti la sentència en el plet principal.

També ha assenyalat que aquesta activitat no suposa cap cost per a les arques municipals ni afecta al compliment d'estabilitat pressupostària, i ha afegit que el COEC no justifica prou els perjudicis econòmics que li causaria.

El servei d'odontologia municipal es va engegar a finals del 2018 i ja ha atès 1.200 persones, i, després que s'hagin aixecat les cautelars, l'Ajuntament preveu continuar amb les actuacions que van quedar paralitzades.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Coronavirus.- ICL Iberia Súria & Sallent cancel·la el seu ERTO i reprèn la plena activitat

 4. 4

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 5. 5

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui