Publicat 3/8/2020 11:50:01 +02:00CET

TMB comença aquest dilluns les obres de millora a la línia 1 de Metro que provocaran talls parcials

L'estació de la L1 de la Sagrera del Metre de Barcelona
@TMBINFO - Archivo

BARCELONA, 3 ago. (EUROPA PRESS) -

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha començat aquest dilluns les obres per millorar la infraestructura de la línia 1 del Metro, que afectaran al tram entre les estacions d'Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia des d'aquest mateix dilluns 3 d'agost fins al 29 d'agost, tots dos inclosos.

Com a alternativa de transport, TMB ha posat a disposició dos autobusos llançadora amb diferents trajectes: el primer anirà d'Hospital de Bellvitge a Santa Eulàlia realitzant el mateix recorregut que el Metro i amb parades en cadascuna de les estacions afectades i amb el mateix horari, segons va informar TMB en un comunicat.

El segon autobús especial, entre plaça d'Espanya i Hospital de Bellvitge, enllaçarà directament per la Gran Via i sense parades intermèdies, i també funcionarà amb el mateix horari del Metro, de dilluns a diumenge de 5 del matí a 12 de la nit.

ACTUACIONS A LA LÍNIA 4

Des del 27 de juliol, TMB també està realitzant obres a la línia 4, que duraran fins al 30 d'agost i que interrompran el servei entre La Pau i Selva de Mar per actuacions de millora en la via i en el sistema de drenatge.

S'ha habilitat un servei especial d'autobusos que cobreix el tram en obres entre La Pau i Selva de Mar amb parada prop de les estacions afectades (La Pau, Besòs, Besòs Mar, El Maresme/Fòrum i Selva de Mar), que funciona amb el mateix horari i capacitat equivalent.