Realitzarà un homenatge a les víctimes de l'atemptat amb davantals amb el hashtag #Notenimpor
BARCELONA, 10 maig (EUROPA PRESS) -
La cinquena edició de 'Tast a la Rambla' oferirà del dijous 7 al diumenge 10 de juny degustacions de 40 establiments en format de tapa, a més d'altres activitats com 'showcookings', tallers de cuina, tasts i actuacions musicals, i el nou espai Àsia Street Food.
L'esdeveniment, organitzat per Amics de la Rambla i el Grup GSR, reivindica La Rambla com un gran eix lúdic barceloní mitjançant una proposta d'activitats gastronòmiques que pretén apropar l'alta cuina a tots els públics, ha ressaltat aquest dijous en un comunicat.
Els establiments participants es dividiran en àrees temàtiques: cuina d'autor, pastisseria, 'tapes i platets', cuina tradicional i la nova 'Àsia Street Food', que comptarà amb especialitats populars de la Xina, l'Índia, el Japó i Indonèsia preparades a restaurants d'aquestes procedències situats a Barcelona.
Oferirà degustacions de xefs com Carles Abellan, Nandu Jubany, Gastón Acurio, Romain Fornell, Paco Pérez, Christian Escribà, Oriol Balaguer i José Maria Kao, i inclourà també un stand de cuina vegetariana i vegana.
HOMENATGE
A més, l'esdeveniment realitzarà un homenatge a les víctimes de l'atemptat d'agost lliurant un davantal a tots els xefs i treballadors amb el hashtag #Notenimpor, quan es compliran gairebé deu mesos de l'atac.
El festival gastronòmic, que se celebra a la Rambla Santa Mònica, comptarà amb la participació de diferents entitats sense ànim de lucre --com el Casal dels Infants del Raval-- i inclourà també accions de caràcter ecològic.
El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona