Publicat 4/4/2019 18:06:10 +02:00CET

Pisarello defensa les clusules socials, ambientals i laborals en la contractació pública

Valncia.- Ribó i Pisarello valoren el paper de la contractació pública per la
AYUNTAMIENTO DE VALNCIA

BARCELONA, 4 abr. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, ha defensat aquest dijous la introducció de clusules socials, ambientals i laborals en la contractació com "l'eina més important que tenen els ajuntaments per transformar l'economia i fer front als reptes del segle XXI".

En un comunicat, l'Ajuntament ha informat que Pisarello ha participat a Valncia en una Jornada sobre Contractació pública social juntament amb l'alcalde de Valncia, Joan Ribó, en qu han compartit experincies i resultats sobre la introducció de clusules socials des de l'administració.

"Des dels ajuntaments com els de Valncia o Barcelona s'est duent a terme la contractació pública com una eina de democratització de l'economia, per tenir una economia més transparent, més plural que doni espai a les pimes, a les cooperatives i a l'economia social", ha dit Pisarello.

Totes dues ciutats han apostat per un front comú per reivindicar infraestructures estratgiques pendents, com el Corredor Mediterrani i infraestructures ferroviries i porturies dignes: "Necessitem inversions reals i que acabi el greuge financer al món local", ha expressat el regidor barceloní.

"La contractació pública social és un mecanisme fonamental per als ajuntaments", ha explicat Ribó, que ha apuntat que no només es tracta que la contractació sigui la més assequible possible, sinó que disposi de la millor qualitat pel que fa al servei i a la sostenibilitat mediambiental i social.