Actualitzat 12/8/2019 14:22:14 +00:00 CET

Més de 50.000 barcelonins s'han inscrit als cursos digitals de Cibernàrium en dos anys

- PIXABAY/CC/STEVEPB - Archivo

BARCELONA, 12 Ag. (EUROPA PRESS) -

Més de 50.000 persones s'han inscrit al centenar de cursos sobre noves tecnologies que des de 2017 promou l'Ajuntament de Barcelona a través de la secció Cibernàrium de Barcelona Activa, ha informat el consistori en un comunicat aquest diumenge.

Entre els més demandats, estan un curs que ensenya a atreure clients mitjançant la xarxa social Instagram, un sobre com gestionar projectes a través d'eines web i un altre sobre com millorar el posicionament dels negocis als cercadors.

Un 31% dels participants ha completat el curs en el qual s'havien inscrit, una xifra que està per sobre de la mitjana estàndard d'alumnes que completen els cursos de formació en línia --un 10%--.

El 2018, el 62% de les persones que van obtenir un certificat d'assistència era dones, i el 46% d'elles tenia entre 25 i 40 anys.

Els cursos de capacitació tecnològica de Cibernàrium, que aquest any celebra el seu 20 aniversari, pretenen facilitar "la conciliació i l'accés a qui, per distància o horaris, no pot desplaçar-se" i fomentar l'adquisició de competències digitals entre la ciutadania.