Publicado 28/03/2019 14:01

L'Aula Boqueria es renova i acull més de 500 alumnes en els seus tallers

L'Aula Boqueria es renova i acull a més de 500 alumnes en tallers en un mes
EUROPA PRESS

BARCELONA, 28 març (EUROPA PRESS) -

L'Aula Gastronmica del Mercat de la Boqueria s'ha renovat per guanyar espai per fer activitats participatives, amb l'objectiu d'acostar els productes del mercat al client particular, a més de permetre reunions de treball, presentacions, 'showcookings' i 'cooking team buildings'.

En un acte aquest dijous per presentar la nova Aula Boqueria, els xefs Quim Márquez d''El Quim de la Boqueria' i Rafa Zafra, del restaurant 'Estimar', han elaborat una proposta que repensa el tradicional vermut amb protagonisme del mar a través de productes de mercat.

Només un mes després de la reforma, ja han participat més de 500 persones en el programa d'activitats gastronmiques de l'empresa BcnKitchen, l'Escola de Cuina Boqueria d'Eullia Fargas i 'Els Dilluns a la Boqueria' de l'Associació de Comerciants del Mercat.

L'Aula Boqueria també és un espai disponible per a tot tipus d'activitats gastronmiques com l'enregistrament de rectes, presentacions de campanyes i de llibres de cuina, en un lloc que s'ha convertit en un referent de la restauració catalana pels cursos i monogrfics que ha acollit.

L'Aula Gastronmica de la Boqueria va ser la primera d'aquestes característiques que es va obrir en un mercat de Barcelona per acollir tallers i demostracions de cuina el 2002, amb l'objectiu de promoure els productes de temporada entre els clients del mercat.

CURSOS I ACTIVITATS

BcnKitchen ofereix des del 2015 a la Boqueria cursos monogrfics de tot tipus de cuines del món, així com activitats amb la gastronomia com el nexe d'unió per potenciar les relacions entre treballadors d'una empresa o per fer un coworking.

Així mateix, 'Els Dilluns a la Boqueria' estan en funcionament des del 2017, amb activitats gratutes amb grups reduts i oberts a tots els barcelonins amb prvia inscripció, i acull sessions tan variades com un taller de creació de centres de Nadal, sobre ostres o sobre cuina per a nens.

El gerent de la Boqueria, scar Ubide, ha celebrat la renovació de l'espai i ha avanat que aquesta tardor presentaran un espai nou de divulgació "a peu de mercat", amb un concepte diferent al de l'aula, i que treballen en el 1180 aniversari del mercat el 2020.

El contingut d'aquesta notícia està elaborat en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Barcelona


Barcelona Economies



Contingut elaborat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona






www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés