Publicat 24/2/2019 10:21:36 +01:00CET

L'Ajuntament de Barcelona posarà en marxa un autobús llançadora al Park Güell divendres vinent

Logo del bus llanadora al Park Güell
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 24 febr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona posar en marxa un autobús llanadora al Park Güell divendres vinent, que connectar la plaa Alfons X amb el Park Güell i facilitar l'accés al 80% dels visitants, que normalment accedeixen a peu o en transport públic.

En un comunicat aquest diumenge, el consistori ha informat que aquesta mesura descongestionar altres transports i disminuir la pressió sobre l'entorn immediat del parc i les seves vies d'accés.

El servei estar disponible per als visitants que hagin adquirit l'entrada de la zona regulada del Park Güell, que ja incorporar el cost de la llanadora, així com per als vens que disposin de la targeta del Park Güell i els membres de Gaudir Més, que tindran accés gratut.

El bus, amb una freqüncia de 7 minuts en temporada alta i de 9 o 10 en temporada baixa, tindr una capacitat per 80 persones i es calcula que podr transportar prop de 700 persones per hora en temporada alta --des de l'1 d'abril al 27 d'octubre--.

Tindr un recorregut ascendent des de la plaa Alfons X, que connecta amb la línia 4 del metro, i circular pel carrer Praga, l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, la plaa Sanllehy, el carrer Ramiro de Maeztu i la carretera del Carmel, on hi haur l'última parada.

En el recorregut de baixada, el bus es podr agafar a la carretera del Carmel i circular pel carrer Ramiro de Maeztu, la plaa Sanllehy, el carrer Sardenya i la Ronda Guinardó, per finalitzar a la plaa Alfons X, on se situar un espai d'atenció al visitant del Park Güell.

En temporada alta, el servei s'oferir durant 14 hores, entre les 7.45 hores fins a les 21.45, mentre que en temporada mitjana el servei acabar una hora abans i en temporada baixa hi haur gairebé 11 hores de servei, entre les 8 i les 18.45 hores.