Publicat 7/4/2019 10:45:31 +02:00CET

L'Ajuntament de Barcelona desenvolupa 3 projectes a Sant Martí a través de l'impost turístic

Torre dels Aigües del Bess, en el districte de Sant Martí de Barcelona
AJUNTAMENT DE BARCELONA - Archivo

BARCELONA, 7 abr. (EUROPA PRESS) -

El districte de Sant Martí de Barcelona invertir 150.000 euros recaptats a través de l'Impost d'Estades en Establiments Turístics (IEET) al desenvolupament de tres projectes: el de 45 estudis d'impacte acústic, una millora de l'Espai Macosa i la recuperació de la memria de les masies histriques.

En un comunicat aquest diumenge, l'Ajuntament ha informat que en els propers mesos es posaran en marxa aquests projectes, i que el dels estudis d'impacte acústic ser el que més diners necessiti --87.433 euros--.

Aquest projecte consisteix a realitzar aquests 45 estudis d'impacte acústic amb un sistema de simulació informtica que permet determinar quin és el millor lloc per situar escenaris d'activitats culturals i lúdiques al carrer.

El projecte de condicionament de l'Espai Cultural Can Girona-Macosa es realitzar entorn de la xemeneia i consistir a continuar i acabar la dignificació i la musealització d'aquest entorn representatiu de la memria histrica del passat industrial del Poblenou, amb un cost de 53.066 euros.

El tercer projecte consisteix a cercar nous espais histrics en el districte, en concret, masies que encara estan dempeus, estudiar-les, i situar-les en un mapa-guia que permeti la visita posterior, pel qual es destinar 9.500 euros.

el més llegit

 1. 1

  Excavacions a Banyoles (Girona) descobreixen un pou amb restes visigòtiques "excepcionals"

 2. 2

  La Crida aposta per dissoldre's i sumar-se al nou partit de Puigdemont

 3. 3

  La Generalitat confirma 40 casos més de coronavirus a Lleida, 33 al Segrià

 4. 4

  Colau i ERC pacten la "culminació" del 22@ per generar 60.000 ocupacions i habitatge públic

 5. 5

  Salut derivarà "amb tota probabilitat" malalts de Lleida a altres ciutats