Publicat 2/1/2019 14:27:41 +01:00CET

L'Ajuntament de Barcelona convocar 1.343 places d'oferta pública aquest 2019

Ajuntament de Barcelona
DAVID ZORRAKINO (EUROPA PRESS) - Archivo

BARCELONA, 2 gen. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona convocar durant el primer trimestre del 2019 un total de 1.343 places d'oferta pública d'ocupació, la convocatria "més important que s'ha fet en els darrers anys" amb l'objectiu de reforar serveis bsics i essencials per a la ciutadania, consolidar la plantilla municipal i reduir la temporalitat del personal municipal.

D'aquestes places, 902 es convocaran durant aquest mes de gener amb la previsió que la primera prova es faci el mes d'abril, i, entre elles, destaquen les de l'mbit assistencial i atenció a les persones amb un total de 212 places de treball social, educació social i psicologia; les 81 places d'arquitectes i enginyeria i les 300 d'auxiliar d'administració.

Durant el primer trimestre del 2019 també s'obrir la convocatria de places destinades a reforar serveis com l'educació, per la qual cosa es convocaran 121 places de mestre amb previsió que les proves comencin al juny.

També s'obrir la convocatria de 300 places d'agent de la Gurdia Urbana de Barcelona, la més gran feta mai en el Cos, i que permetran cobrir les jubilacions que es puguin produir després de l'entrada en vigor del decret estatal que avana als 59 anys l'edat de jubilació dels policies locals.

Aquestes convocatries es faran durant el primer trimestre en el marc del Pla de Recursos Humans 2016-2019 i permeten fer un pas definitiu per estabilitzar i consolidar la plantilla municipal, restituir les vacants de les jubilacions i altres motius de baixa, i reduir l'interinatge i temporalitat en l'administració per sota del 8% el 2021.

el més llegit

 1. 1

  Vergés veu possible unir les regions sanitàries de Barcelona i la seva àrea metropolitana

 2. 2

  Demòcrates demana un "govern d'emergència nacional" per superar la crisi del coronavirus

 3. 3

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dilluns que el passat

 4. 4

  Successos.- Un ferit greu en bolcar un carretó elevador a Molins de Rei (Barcelona)

 5. 5

  Dos detinguts per entrar a robar en un pis de Tarragona escalant la façana